Tuesday, July 1, 2008

V6rdlesin t2na oma vastupidavuse n2itajaid p6himeeskonna omadega ja vaatasin et ma sain terve klubi peale kokku parima tulemuse, olles n2itajatelt ka p6himeeskonna m2ngijatest yle. Treeningud k2ivad endiselt v2ga k6va tempoga, p2evas v2hemalt 2 trenni, homme on l6dvestav treeningp2ev, l2hme basseini taastavaid harjutusi tegema ning teeme kerge s6rkjooksu p2rastl6unal.

3 comments:

Unknown said...

Tore kuulda!
Sinu pürgimine ja tahtejõud on tõesti nakkav. Soovin sulle edu!

Ilmar said...

Tervist! Kui palju erineb inglaste ÜKE treening eesti omast, eelkõige huvitab aeroobse jooksu osatähtsus (muide mis su enda aeroobse jooksu piirkiirus ja max hapnikutarbimine on)?
Edu!

Ennu said...

Tervist, no t2psemalt oskaks arvatavasti minu fitness coach sellest r22kida sest tal on k6ik andmed olemas sellest, mina sellest nii palju ei tea. Aeroobse jooksuga alustame kohe ettevalmistuse algfaasis ning enne hooaja alguses on ka anaeroobse treeningu tsykkel. T2pseid n2itajaid paraku ei oska 6elda. Treeningud on k6ik muidugi ka jalgpallurite jaoks kohandatud nii. et ei ole lihtsat pikamaajooksu vaid k6ik on ikka seotud p66ramiste ning suunamuutustega.

Henrik