Monday, July 28, 2008

Pole nüüd üle nädala juba jõudnud siia kirjutada. Eelmisel nädalal oli u18 meeskonnal 2 sõprusmängu: kolmapäeval Arsenali ja laupäeval Port Vale’ga.

Arsenali vastu alustasin põhikoosseisus paremal äärel. Üritasin luua palju teravusi ja kõvasti võidelda. Kasutasin tihti seinasöötu ja sain nii mitu korda oma vastase ülejookstud. Esimese poolaja parim hetk oli mul aga selline, kus jooksin kaitsesse appi, libistasin palli vastaselt ära ning alustasin kohe kiirelt kontrarünnakut pika palliga, millest tuli värav. Teisel poolajal mängisin ründaja koha peal ning lõin ka ühe värava. Värav sündis nii, et sain äärest tsenderduse ja lõin kuskil 10 meetrilt poolpõrkest allnurka.
Mängu lõppskooriks jäi 4:1. Kogu meeskond mängis väga hästi ja võitles kõvasti. Olen rahul, et lõin ise värava ja tegin suure eeltöö ühele väravale veel. Arsenali noortemeeskonnad on alati tugevad ja see teeb selle võidu veel magusamaks.

Laupäeval mängisime Port Vale noortemeeskonna vastu. Nad mängisid väga jõhkralt ja tulid pidevalt korgid ees jalgadesse. Mängisin ründes ja tekitasin ka paar poolvõimalust. Teenisin meile palju karistuslööke. Tegutsesin terve kohtumise väga jõuliselt ja vea piirimail. Üllatav oli siiski see, kuidas vastased meie mängijatele jalgadesse hüppasid ja pääsesid enamasti ilma kollase kaardita. Eestis oleks Port Vale noortemeeskond see mäng saanud vähemalt 2-3 punast kaarti kindlasti. Võitsime 1:0 nurgalöögijärgses olukorras löödud väravast. Siiamaani oleme võitnud kõik 3 sõprusmängu.

Eelmisel nädalal võeti mind jälle üheks päevaks põhimeeskonna treeningule ja enda arvates läks mul seal hästi.

Pühapäeval siirdusime Taani treeninglaagrisse, kus peame 2 sõpruskohtumist: Brondby ja Copenhageni noortemeeskondadega. Seejärel peame Rootsis mängu Trelleborgi noortega.

No comments: