Thursday, July 17, 2008

Teisipäeval sain trennis jala vastu löögi ning mu osalus eilses treeningmängus oli kahtlane, kuid tahtsin siiski väga mängida ja sain lõpuks arstidelt loa. Tervet kohtumist mul mängida ei soovitatud ja kuna põhimeeskonnast oli kaasatud veel 2 noort proffi ka, siis olin alguses kahjuks varumeestepingil.( Positiivselt mõjus aga see, et treener enne mängu kiitis mind hea töö eest siiamaani pre-seasonil ja ütles, et ma jätkaksin töötamist sama tõsiselt.)
Mängisin terve teise poolaja.(Vaheldumisi ründes ja ääre peal.) Võrreldes eelmise aasta mängudega üritasin rohkem triblada, et tekitada teravusi, sest just nendest jäi meil eelmine hooaeg suuresti puudu. Tundsin ennast palliga väga kindlalt ja nautisin mängimist. Eelmine treener ei suhtunud triblamisse nii hästi, kuid meie uus academy coach oli pärast mängu väga rahul just mu üks ühe vastu teravuste loomisega. Pean veel õppima olukordade hindamist, et kus on targem triblada ja kus söötu lükkada&avaneda, aga arvan, et see tuleb kogemustega. Väga rahul olen sellega, et mu kiirus on paranenud selle aastaga ning mitu korda sain lihtsalt ilma petteid tegemata kaitsjast mööda joosta. Sain mitu korda löögile, kuid parim võimalus oli mul selline, kus tegin kanna trikiga(mida kasutab tihti ntks. C.Ronaldo) oma vastasele ära ja sain vasakuga löögile, kuid väravavaht sai napilt näpud vahele kahjuks. Kiita sain veel selle eest, kui korduvalt tegin mind katvale kaitsjale 1vs1 ära ning siis söötsin keskpoolkaitsjatele 16-kasti joone peale löögile.
Võitsime mängu 5:2 ning meie väravad lõid põhimeeskonna profid, vasakkaitsja ja keskpoolkaitsjad. Kahju, et ma ise väravaid ei löönud, aga olen siiski õnnelik meie mängupildi ja meeskonna saavutatud võidu üle.
Üldiselt olen rahul oma 1vs1 individuaalsete soorituste ja sellega nii endale kui teistele võimaluste tekitamisega, kuid rahul ei saa olla sellega, et ma väravat ei löönud.
Loodan, et jalg paraneb laupäevaks täielikult ära, sest siis on meil mäng Arsenaliga.

2 comments:

EboRâguebi said...

"Rugby Players of the athletes are more intelligent of the world, who else would dare to play with an oval ball"

Luis Manuel
http://eboraguebijuvenil.blogspot.com

Unknown said...

vinge, kuida arsenaliga mäng läks?