Saturday, November 8, 2008

Täna kohtusime koduväljakul Sheffield Wednesday noortemeeskonnaga. Oli väga tähtis, et me saame täna hea tulemuse selleks, et eelmise nädala pettumus seljataha jätta. Taktikaliselt oli see väga raske mäng, kuna nad mängisid 3-6-1 süsteemi, mille vastu me polnud varem mänginud. Kuna nendel oli keskväljal seetõttu ülekaal, siis mängisin päris sügaval, et nad ei saaks meid keskpoolkaitses üle mängida. Suutsin kohe mängu alguses selle nõrkuse meie süsteemis ära tabada nii , et ei lasknud neil seda ära kasutada. Tehniliselt oli see minu senise hooaja parim mäng. Nagu alati käivad kõik mängud siin kiirel tempol ning olen väga rahul sellega, et suutsin kitsastes alades ühe puutega siduda mängu ja teisi mängijaid sellega rünnakutesse tuua.
Võitsime 1-0 nurgalöögijärgsest väravast. Nagu ikka, mängisin 90 minutit. Endal seekord kindlaid võimalusi polnud, lõin peale umbes 3-4 korda nii 20-25 m pealt, testides nende väravavahti. Üks löök 20m pealt läks kõigest kuskil 20-30cm värava ristnurgast üle. Korra sain ka ka 16-kasti lähistel võimaluse, kui mängisin mööda kahest kaitsjast ning tegin terava löögi vasakuga, kuid kahjuks jäi vastasmängija löögile ette. Rahul olen sellise liikumisega, et olles seljaga vastase värava poole, siis teen kiirelt tehniliselt hea pöörde kaitsjast mööda ning seejärel kas kohe löön või siis teen vaheltsöödu meie ääreründajatele. See tekitas vastastele palju probleeme. Vasaku jalaga olen hakanud ka julgemalt peale lööma, see on üks aspekt minu mängus, mis on palju arenenud ja annab mu mängule väga palju juurde, ei pea alati palli parema jala peale sättima, vaid võin mõlemaga lööke sooritada. Väga positiivne on ka see, et triblamise kiirus on kõvasti arenenud.
Järgmisel nädalal mängime võõrsil Sheffield United´iga, kes on tabelis kohe meie taga.

1 comment:

Siim said...

ootan su kutsumist juba eesti koondisesse, arvan et paari aasta jooksul peaks see juhtuma. mis ise arvad? on mingeid sahinaid juba?